Diskuse

Ministr financí chystá "optimistický rozpočet "

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Vy jste to nevěděl. Vy jste si nevšiml, jak při zpracování rozpočtu prodce rostou odhady růstu HDP (podkladu pro výpočet příjmů)?

Vy nevíte, že nás okrádají v současnosti nedůvodně zvýšenými DPH o cca 45 miliard? Kde jsou? Prožrané. Sobotka prožral co se dalo jako ministr financí a prožírá víc než se dá jako premiér.

0 0
možnosti
Foto

Každý vládce narazí na neřešitelný problém - Nemožnosti ekonomické kalkulace v systému, který své prostředky nezískává od dobrovolně platících zákazníků, ale získává je pod hrozbou násilí od lidí, kteří jsou produktivně činní.

0 0
možnosti
JL

ekonomika je takové UFO...samý odborník, ale výsledky pořád katasrofa a proč ne? když se podíváte, kolik berou politici peněz prakticky za nic - systém přece nějak jeden a ministr financí může být kdokoliv, i chemik, ČNB může řídit kdkoliv a dělat cokoliv - je to v ústavě - premiér může být kdokoliv, když se podíváte jaké platy mají politici na celoevropské úrovni - už je jim vlastně všechno jedno, mají renty tak vysoké, že normálnímu člověku se o tom ani nezdá a nemůže to nikdy vydělat - je to novodobá šlechta a demokraticky jsme to tak všechno zkonstruovali.

1 0
možnosti
VH

Nejde o ekonomiku. Jde o politiku. Chemik může být politikem odpovědným a právník (nikdy se svojí profesí neživíci) nezodpovědným lauzrem.

0 0
možnosti