Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P96e78t86r 90K55o96t13e46k

16. 4. 2023 11:57

Mea culpa, mea maxima culpa! Ale kdybyste viděl má vysvědčení se známkami z matematiky, možná byste přimhouřil oko. Každopádně díky za revizi, neboť nyní je zřejmé, že laťka je nastavena ještě výš, než jsem se původně (a mylně) domníval. Krásnou neděli!

3 0
možnosti
Foto

I vy jeden .... A to tvrdíte, že jste byl redaktorem? Styďte se!!!

Zřejmě panu Jiřímu závidíte slavný návrat na mediální scénu po skončení jeho tvrdé řehole na Hradě. A to návrat v plné slávě hned na výsluní mediálního prostoru do proslulého občasníku, který je (podle nepublikovaného přesvědčení pana Jiřího) na samotně špičce seriózního tisku v oblasti informací odevšud a od kohokoliv.

Ta závist přímo čiší z vašeho blogu a hned v zárodku se snažíte pana Jiřího deklasovat jakýmsi poukazováním na dodržování publikační etiky tvrzením, že v jeho redaktorském článku jsou 3 (slovy: 3) odkazy na čerpané zdroje, ve skutečnosti jsou však takové odkazy 4!!! Co mne však zaráží, je vaše hnidopišské počítání (navíc špatné) odkazů, vždyť nejvěrohodnějším odkazem je sám pan Jiří (jak dokazoval v průběhu celé své Hradní řehole, zejména pak v posleních měsících) a jeho zlatoústé slovo se jistě v nejblišší době dočká povýšení miňimálně nad zákon.

Zamyslete se nad sebou, prosím. :-)

Váš vděcný čitatel

Pavel.

8 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1799x
Po létech strávených v různých redakcích jsem nejdřív uvítal, že už nemusím plnit denní kvótu příspěvků, upravovat texty po redaktorech, kteří nikdy nepochopili shodu podmětu s přísudkem, ani se zodpovídat z poklesu nákladu. Občas mi to ale nedá, a cítím potřebu se k něčemu vyjádřit i jinde, než u piva...

Seznam rubrik